Första arbetsdagen

BloggGlögg10november

Hej på er 🙂

Gissa om jag är trött efter min första arbetsdag, men jag tog mig igenom den.

Morgonen började inge vidare, sov väldigt dåligt i natt. Var inte på topp direkt när klockan ringde vid 5-tiden. Fick ta några pauser när jag försökte göra mig i ordning. Väl på jobbet släppte det en aning. Efter lunch då var energin nästan slut. Blir sängen tidigt i kväll 😉

Efter jobbet hade jag tid för cellprov. Inte det trevligaste jag vet, men är glad att det är gjort.

I går blev jag överlycklig när sambon kom hem med min favoritglögg. Undrade varför han ”bara” köpte en flaska, men han hade köpt den sista. Underbart gott, blir favorit i repris i kväll. Har ni inte redan provat den, kan jag verkligen rekommendera att ni gör det.

I morgon jobbar vi kväll, vilket förhoppningsvis betyder sovmorgon.

BloggGlögg10novemberNr2

Dom söta muggarna passade perfekt, större än glöggmuggarna. Jag vill ha lite mer av det goda 🙂

Trevlig kväll.

2 svar på ”Första arbetsdagen

  1. Usch cellprov är verkligen inte roligt men samtidigt bra att det görs. Härligt att du tog dig igenom dagen! Imorgon kommer vi samtidigt till jobbet då, flexar på morgonen jag så börjar ca 10. Då får sambon ta över sjuka barnen.

    • Näe det är liksom ingen favorit, men bra att det görs såklart. Går ju oftare jag. Ja jag är jättenöjd att jag tog mig genom dagen. Vad roligt att du kommer i morgon, då ses vi 🙂 Hoppas barnen kryar på sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *