Sköna söndag

BloggPelargon9november

Hej på er 🙂

En av de sista mårbacka blommorna här hemma för i år.

Vi ställde en av de stora blommorna i förrådet. Därför gjorde den inte vinter utan har fortsatt att blomma för fullt. Nu står däremot alla pelargoner på övervåningen och ser inte mycket ut för världen. Jag längtar tills det är dags att väcka dom ur vintervilan igen ♥

Men först ser jag fram emot att göra lite adventsfint här hemma. Ta fram ljusstakar och kanske byta gardiner i vardagsrummet och köket. Det räcker gott för mig.

Gårdagen blev lyckad. Det blev en spontanträff hos en av mina bästa vänner med familj. Vi fikade, åt godis och pratade i flera timmar. Tills det började krypa i mina ben av trötthet 😉 Då var det dags att åka hem och krypa ner i sängen.

I morgon då ringer klockan (alldeles för) tidigt, dags för jobb. Gissar på att jag kommer vara ganska trött i morgonkväll. I dag blir det att vila och ladda inför morgondagen.

BloggPelargon9novemberNr2

Hoppas ni får en skön söndag.

2 svar på ”Sköna söndag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *