Mysfredag

BloggV-rum6november

Hej på er 🙂

Då var det fredag och dags för helg igen.

I dag är det min sista dag på sjukskrivningen. Jag kommer nog få en chock på måndag när klockan ringer vid 5-tiden. Men jag hoppas allt kommer gå bra och att jag kommer orka. Det ska i alla fall bli jätteroligt att träffa arbetskompisarna, det ser jag fram emot 🙂

Börjar med en mjukstart och ska göra allt jag kan för att påminna mig själv om att inte stressa. Måste ta hand om mig själv nu så orken räcker, det är det som är viktigast.

Tänk jag hade på känn att sambon skulle skriva till mig i dag och säga att han ville vänta med städning av övervåningen till i morgon. Därför har jag städat den själv. Det har tagit mig nästan hela dagen, jag behövde många pauser. Men gissa om han blev glad ♥

Vi ska äta räkor i kväll, våra goda räksmörgåsar. Ett tag åt vi det nästan varje fredag. Sedan hade vi ett långt uppehåll, behövde variation. Nu var det inte så länge sedan, men vi längtar efter det båda två. Gott och det känns lite fredagslyxigt, det tycker katterna med.

BloggV-rum6novemberNr2

Har laddat en del i soffan i dag för att orka. Med goa Ikoz bredvid mig 🙂

Önskar er en mysig och skön fredagskväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *