Fyra år

BloggRosor5november

Hej på er 🙂

I dag har jag och min goa sambo varit tillsammans i fyra år ♥

Dagen har varit fullt inbokad så vi har inte hunnit fira direkt. Vi firade i helgen som var i stället med supergod middag här hemma. Vi kommer säkert mysa till det i helgen som kommer också. Men sambon har haft semester i dag i alla fall, skönt.

Jag hade ett läkarbesök som tog en del tid och på eftermiddagen hade jag klipptid, inbokat sedan länge. Känns skönt att vara nyklippt och nyfärgad även om färgen inte blev exakt som jag ville. Det är lättare att färga en gång i månaden än att vänta för länge 😉

En himla bra present blev det i dag också, men det berättar jag mer om en annan dag.

Resten av kvällen kommer vi mysa tillsammans i soffan. Maten ska fixas först bara. Tror det blir en kopp glögg eller två. Vi drack glögg i går kväll för första gången, vad gott det var.

♥ Jag fick så otroligt fina rosor av honom i dag, precis i min stil ♥

BloggRosor5novemberNr2

Hoppas ni har en skön kväll.

6 svar på ”Fyra år

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *