Äntligen

BloggMatsal4novemberNr2

Hej på er 🙂

Sitter äntligen i soffan efter att ha haft i hårfärg i håret. (Det tar tid med mitt långa hår)

Har inte färgat det på månader vilket syns rejält. Tänkte låta både håret och kroppen vila, har ändå bara varit hemma. Men i morgon är det dags för ett frisörbesök, sätter mig ogärna i frisörstolen och ser ut som innan. Så måtte det bli bra nu 😉

Ska gå och skölja ur färgen om en stund och ta en skön varm dusch.

Belönade mig själv efteråt genom att lyxa till det och åt goda rester från helgen. Jag gjorde min supergoda potatisgratäng i helgen och sambon grillade god ytterfilé. Vi är ett perfekt team på många sätt och vis. Gott var det, nu är jag nöjd ♥

Ikoz är sig själv i dag, känns skönt. Just nu ligger han lutad mot min arm så jag nästan inte kan skriva, goplutten. Zim ligger på vardagsrumsbordet. Han satt länge på köksbordet och väntade på att sambon skulle komma hem. Blir lite fel när han stänger.

BloggMatsal4november

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *