Bästa Ikoz

BloggBlommor3november

Hej på er 🙂

I dag klockan 13,00 lämnade vi Ikoz hos veterinären.

Det sved i mitt mammahjärta att inte ens få vara med när han skulle sövas. Men jag vet att han är i goda händer. De sa att vi kunde hämta honom vid 15,30. Min lilla goa bäbis ♥

Hoppas han inte mår dåligt så länge efteråt. Han har inte fått äta sedan i går kväll, men han tiggde inte efter mat i dag. Men han blir nog hungrig till kvällen. Jag passar på att skriva nu före vi ska hämta honom. Kommer nog vilja ha ett öga på honom resten av kvällen.

Sambon har semester i dag. Han åkte i väg för att byta till vinterdäck, det ser ut som det kan bli snö på onsdag. Vi har ju en bit till jobbet och vill gärna byta innan det blir snö och minusgrader. Jag hoppas han är klar i tid, vill hämta hem Ikoz så fort jag får.

Det här är min sista vecka hemma sjukskriven. Jag hoppas verkligen att orken kommer räcka sedan och att allt går bra till veckan. Det ska bli roligt att träffa alla igen.

Bjuder på helgens blommor i dag. Det tog lite tid innan de började slå ut 🙂

Trevlig kväll.

2 svar på ”Bästa Ikoz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *