Lyckad shopping

BloggLjus2november

Hej på er 🙂

I dag är jag och min kropp väldigt trött. Det blev en bra shoppingtur i går.

Jag hittade ett par snygga stövlar som var precis vad jag har letat efter och lite kläder. Massor av ljus på Ikea och en stor tavelram till något som kommer upp på väggen inom en snar framtid. Ska bara komma på vart den ska sitta först så visar jag det framöver.

Det tog oss 3,5 timme och då åt vi i lugn och ro också. Efter vi hade shoppat klart åkte vi till sambons syster med familj. Det var första gången vi träffade deras lilla dotter som föddes den 4 oktober. Tänk vad liten och söt hon var ♥

Dagen i dag blir min vilodag. Jag har legat på spikmattan en stund och suttit med vetesäcken en omgång, det lär bli fler. Så har jag varit ute och matat fåglarna med bröd. Tror det blir en smarrig middag till kvällen med världens bästa sambo 🙂

I morgon ska Ikoz kastreras, hoppas allt kommer gå bra. Sambon har semester då.

BloggStövlar2november

Nätt stövel med lagom klack. Jag har platta skor och så har jag höga skor, dessa var precis det jag letade efter. En stövel med klack som inte är så hög.

Önskar er en skön söndag.

6 svar på ”Lyckad shopping

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *