Välkommen november

BloggRosor1november

Hej på er 🙂

Det kurrade i magen så jag väckte sambon, snällt va 😉

Nackvärken och huvudvärken hänger med mig även i dag. Men jag hoppas att jag kan mjuka upp mig så det släpper en aning i alla fall. Just nu tror jag att vi kommer i väg på våran shoppingtur som vi har tänkt oss i dag. Det vore verkligen skoj.

Tänk att det redan är november, tiden går fort. Snart är det väl vår igen, det längtar jag efter massor ♥ Men får försöka njuta lite här och nu också. Jag menar vem gillar väl inte grått väder, regn och mörker. Precis så är det utanför fönstret i dag, tjohoo 😉

Nu ska jag gå och äta frukost sedan är det dags att (försöka) piffa till mig. Känner mig en aningen skruttig och stel i kroppen. Blir nog en stund med vetesäcken innan vi åker.

Önskar er en härlig lördag.

2 svar på ”Välkommen november

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *