Solsken

BloggDatarummet29oktoberNr3

Hej på er 🙂

Vad skönt att solen tittade fram i dag efter en regnig morgon.

Det var härligt sken så jag passade på och fotade lite. Jag tycker det är väldigt roligt att ändra om här hemma, men flyttar inte runt saker lika ofta längre. Ändrar jag då har jag i regel köpt något nytt som jag vill göra plats för och då känns det extra roligt.

Det drar en aning i inredningsnerven, längtar efter att få piffa. Men för att kunna göra det behöver jag fynda något nytt. Det gör jag kanske inte så länge jag i princip bara sitter hemma på soffan. Jag kan få idéer men sedan kan det dröja länge innan jag hittar det jag söker. Jag är nog mer för att köpa blommor och på så sätt få in en färgklick i hemmet.

Det går ju att beställa på webben också. Jag är jättesugen på insynsskydd i form av fönsterluckor till köksfönstren. Skulle vilja ha två stycken men de kostar 599 kronor styck. Tycker det är lite för mycket, men å andra sidan blir jag nöjd kommer jag ha dom under lång tid. Kanske ska önska mig det i födelsedagspresent och julklapp 😉

Fick en snilleblixt i dag. Senaste tiden har jag inte orkat städa hela huset på en och samma gång. Så i dag tar vi nedervåningen ordentligt och övervåningen i morgon. Sambon dammsuger av snabbt uppe i dag med. Känns skönt att dela upp det i stället för att halva husets golv blir moppade varannan vecka. Får göra det bästa när orken tryter.

Nu är sambon hemma så det är dags att dra i gång. Då blir det mer tid till mys senare ♥

BloggDatarummet29oktober

Hoppas ni har en härlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *