Blåsväder

BloggV-rum28oktober

Hej på er 🙂

Vilket blåsväder det är, det var svårt att sova i natt igen.

Gårdagen blev rätt ok. Vi kom ut på en kort promenad, mest för att jag skulle få luft. Vi hann precis komma in innan det började regna mer. Kvällen spenderade vi sedan i soffan med lite nyttigt att tugga på. Älskar morötter och dipp, knaprigt och gott.

I dag visade sig solen en stund på förmiddagen, härligt att få se lite ljus. Föreningen där vi bor klippte gräsmattan i dag. Jag börjar faktiskt att längta efter snö. Men i lagom mängd som ligger fint på marken och lyser upp i mörkret. Tycker den här tiden är lite gråtrist.

Får se vad det blir i kväll, om vi tar oss ut en stund eller om blåsten håller oss inomhus. Kanske blir soffan, levande ljus och en bra serie. Det myset gillar vi ♥

Sambon kom precis hem en sväng, nu är han och hämtar ett paket till mig. Det innehåller en tunn men förhoppningsvis lite varmare jacka, som passar för vädret som är nu. Vinterjacka köpte jag förra året, den trivs jag bra med så den får hänga med i år också.

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *