Mörkt och regningt

BloggMatsal27oktober

Hej på er 🙂

Tänk att det redan är mörkt och klockan är 17. Men så blir det ju med vintertid, för min del fick det gärna vara sommartid året om 😉

I går åkte vi en sväng på Rusta. Kom hem med två adventsstjärnor. Förra året kom jag på lite sent att jag ville ha stjärnor, då blev det bara en till matsalen. Vi köpte en till på rea när advent och julen var över. Så nu har jag nog så många jag vill ha och behöver i år.

Natten i natt var som en riktig spöknatt, fy vad det blåste. Jag är förvånad att jag kunde sova i huvud taget. Någon gång mitt i natten åkte öronpropparna in.

Dagen i dag har lunkat på i ett lugnt tempo som vanligt. Jag har tvättat en maskin tvätt annars har jag inte gjort mycket alls. Måste försöka gå ut en stund och få friskluft när sambon kommit hem. Det behövs för huvudvärken som envist hänger kvar, men är rätt säker på att det kommer från nacken. Hoppas det ger med sig snart nu.

BloggMatsal27oktoberNr2

Trevlig kväll.

3 svar på ”Mörkt och regningt

  1. Vad skönt att se att man inte är ensam som sover med öronproppar. Det är så skönt att plugga in öronpropparna djupt i öronen när man gå och lägger sig och verkligen höra hur omvärlden stängs ute. Sover själv jämt med öronproppar då jag har svårt att somna med störande ljud om kring mig och sover väldigt lätt. Vaknar av minsta lilla ljud om jag inte har propparna på mig. Har du något bra tips på öronproppar att sova med?

    • Det funkar bra för många att sova med öronproppar jämt. Jag sover sällan med öronproppar faktiskt,
      men det är skönt att dom finns när det krisar. Så jag har tyvärr inga goda råd om bra öronproppar.
      Jag tog dom som sambon hade köpt hem bara, tror dom är från Apoteket.

  2. Själv så bor jag vid en gata med mycket trafik så utan öronproppar är det svårt att somna och även undvika att bli väckt av alla ljud. Jag får ta och leta vidare efter sköna öronproppar att sova med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *