Vintertid

BloggVinterAramis

Hej på er 🙂

Ja då var det vintertid då.

Välkommen snön. Jag längtar nästan lite tills det blir vitt, ljust och fint. Just nu är det bara grått och mörkt. Hittade den här fina bilden på världens bästa vän Aramis från januari. Saknar honom enormt mycket ♥

Gårdagen blev helt ok faktiskt. Jag mådde inte speciellt bra men följde ändå med sambon till hans pappa. Efter det åkte vi en sväng till min pappa och därefter till sambons mamma. Så nu har vi träffat lite släktingar som vi inte har sett på ett tag. Det kändes bra att få träffa alla och få komma ut. Även om jag inte är pigg var det välbehövligt med ett miljöombyte.

Vi hade även turen att bli bjudna på hemmagjord pizza hos sambons mamma. Så vi var mätta och belåtna när vi åkte hem. Fröken L var fruktansvärt trött, kändes som vi hade betydligt längre hem än vanligt. Väl hemma skuttade jag direkt in i duschen, skönt.

Hoppas ni får en härlig söndag och njuter av den där extra timmen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *