Helgens blommor

BloggBlommor25oktoberNr2

Hej på er 🙂

Ännu en dag då man kliver upp och tycker det ser ut som sena kvällen, tjohoo.

Jag och den här mörka tiden är inte bästa vänner. Det är dessutom mycket svårare att få till fina foton när det är mörkt hela tiden. Men det är väl bara att vänja sig, med tanke på att det är dags att ställa om klockan till vintertid denna helg. Jag får motvilligt anpassa mig.

Vaknat upp och mår inge vidare i dag. Än så länge vet jag inte om sambon får åka ensam eller inte till sin pappa. Jag får ge det lite tid och känna efter.

Åh vad det känns som jag och bloggen är positiv just nu, men tro mig jag försöker. Bloggen blir ju lite som en dagbok fast jag inte berättar allt. Den speglar dagsformen 😉

BloggBlommor25oktoberNr3

Hoppas ni har en härlig lördag.

2 svar på ”Helgens blommor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *