Fredagsmys

BloggMatsal24oktoberNr2

Hej på er 🙂

Skönt med helg igen.

Då får jag ha sambon hemma med mig mer. Men i morgon ska han åka till sin pappa. Jag är inställd på att följa med men det får dagsformen avgöra. Har känt mig något bättre i dag, men huvudvärken hänger kvar en aning.

Har haft besök av en god vän i dag, det var verkligen efterlängtat. Så skönt att få sällskap och prata en stund. Det finns alltid massor att prata om när vi ses ♥

Gårdagen var en plump i protokollet som jag helst glömmer. Fy sjutton vad jag mådde dåligt. Sambon dammsög, men jag moppade inga golv jag låg på soffan. Men i dag har jag moppat golven på övervåningen i alla fall. Så tro mig kära vänner jag lyssnar på kroppen 😉

Sitter och letar efter en tunnare men varm jacka på nätet, inte det lättaste att hitta.

BloggMatsal24oktober

Önskar er en mysig fredagskväll.

4 svar på ”Fredagsmys

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *