Snöblandat regn

BloggMatsal22oktober

Hej på er 🙂

I dag har det kommit lite snö, men det var mest regn.

Torsdag som det är så ska vi försöka återgå till våran städrutin, i kväll blir det städning. Skönt att ha det gjort till helgen. Speciellt när det finns andra planer för helgen. Sambon ska till sin pappa med fru på lördag. Jag följer med om jag orkar, vore roligt så jag hoppas.

Har vaknat med rejäl huvudvärk i dag med, jag avskyr huvudvärk. Vetesäcken går varm här hemma, nacken känns inge vidare. Får se hur jag orkar med städningen, har tagit alvedon.

Hoppas vi hinner med lite mys i soffan innan det är dags för sängen.

BloggMatsal22oktoberNr2

Jag tycker så mycket om gardinerna i matsalen, dom är gamla. Mitt favoritfönster ♥

Trevlig kväll.

 

6 svar på ”Snöblandat regn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *