Röda rosor

BloggRosor22oktoberNr2

Hej på er 🙂

I dag kom min underbara sambo hem med rosor ♥

Det lyfte humöret en smula denna regniga gråa dag. Jag får oftast blommor varje vecka av honom, men det var ett tag sedan jag fick rosor. Uppskattar verkligen blommor.

I går kväll tog vi en promenad i duggregnet. Såg knappt vägen innan vi var hemma, nackdelen med att ha glasögon. Försökte få huvudvärken att släppa med hjälp av friskluft, det fungerade inte. Mitt i natten var jag tvungen att gå upp och ta alvedon, omöjligt att sova.

Att jag har svårt att sova beror kanske lite på att det är nymåne nu, jag är känslig för månen. Längtar verkligen efter en god natts sömn och att få må bra på alla sätt och vis. Årstiden gör väl sitt till med, jag som är sommarmänniska. Men men upp med humöret 😉

I kväll blir det nog ett varmt bad. Har suttit med en värmefilt för ryggen till och från under dagen. Skönt när man har ont och spänningar i kroppen. Sedan blir det att mysa tillsammans i soffan, kanske kika på någon bra serie.

BloggRosor22oktoberNr2

Fina rosor ♥

Hoppas ni har en härlig kväll.

2 svar på ”Röda rosor

    • Tack Sofia 🙂 Har mått sämre nu efter i måndags. Vet inte om det blev mycket spänningar. Sovit dåligt i 2 nätter och haft rejäl huvudvärk. Rosor piggade upp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *