Fixardag

BloggKök21oktober

Hej på er 🙂

Vad roligt att det var så många som kikade in här i går 🙂

Jag är förhållandevis pigg i dag, med tanke på hur svårt jag hade att sova i natt.

Konstigt med tanke på hur trött och urladdad jag var när jag kom hem. Men jag kanske blev övertrött så det låste sig när jag skulle sova. Många intryck att smälta. Dagen i dag har jag spenderat med att ringa en del samtal, har lite att ordna med just nu.

Känns skönt att kunna bocka av två saker på listan. Bland annat har jag fått för lite pengar från en myndighet, men det skulle ordnas. Det är väl tur att man hänger med själv annars skulle jag stått där med ersättning för två dagar för lite. Gillar inte när man ska behöva se till så att andra sköter sitt jobb, men men alla är vi människor och kan göra fel 😉

Nu längtar jag tills sambon kommer hem ♥

BloggKök21oktoberNr2

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *