Urladdad

BloggAvlastningsbordNära

Hej på er 🙂

Återanvändning av bild, jag är ganska urladdad i dag.

I går fick jag ett telefonsamtal och fick veta att min kära farmor varit dålig och på sjukhus flera gånger. Jag blev rejält orolig och ville och behövde åka till henne för att känna av läget. Sambon och jag åkte dit på kvällen, köpte med oss en bukett blommor. När hon öppnade dörren reagerade hon på att hon fick blommor, hon tycker att jag jämt har med mig det.

Jag sa att jag hade hört att hon har varit dålig, men hon mådde bra nu sa hon. Vi fikade med henne och hon var som vanligt. Jag kände mig otroligt lättad. Jag hoppas hon får rätt hjälp och att medicinerna hon fått kommer fortsätta att hjälpa. Världens bästa farmor ♥

I dag har jag varit på ett läkarbesök. Jag är väldigt nålrädd, det var tur att jag inte visste innan jag åkte dit vad som väntade mig. Men kan säga att jag är så glad att det är gjort och att allt gick bra. Åkte hem urladdad men med ett betydligt lättare sinne. Sambon tyckte att jag hade varit duktig och insisterade på att vi skulle köpa med oss maxmat hem.

Trevlig kväll.

2 svar på ”Urladdad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *