Ur form

BloggPelargon19oktoberNr2

Hej på er 🙂

Min katy 13 blommar, jag njuter så länge pelargonerna blommar. Jag har inte tagit mig i väg och köpt nya blommor till köksfönstret än, mårbackorna börjar se lite trötta ut.

När jag låg i sängen i morse sa jag till sambon att jag ville åka på Rusta, jag har bland annat slut på duschkräm snart. Men efter att ha klivit upp så inser jag att jag inte vill åka längre 🙁 Ska dessutom i väg på ett läkarbesök i morgon så jag sparar mig till det.

Men jag hoppas jag orkar åka i väg på något snart, vad som helst. Längtar efter att få komma hem med någon liten grej som lyfter humöret en smula, eller nya blommor. Jag har nästan bara varit hemma nu i fyra veckor, det känns. Även om jag behöver vila så längtar jag efter något skoj och miljöombyte. Humöret är inte på topp just nu.

Är kanske lite negativ i dag 😉 Envisas med att inte ta medicinen för jag är trött på biverkningarna. Men efter en stund uppe inser jag att jag nog måste ge mig och ta en tablett ändå. Hoppas jag känner mig bättre i morgon. Snart ska vi dra i gång med städningen, tur jag har sambon som dammsuger så jag bara behöver moppa golven.

BloggPelargon19oktober

Jag ska försöka rycka upp mig 🙂

Hoppas ni får en skön söndag.

2 svar på ”Ur form

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *