Trevlig fredag

BloggV-rum17oktober

Hej på er 🙂

Skönt med fredag och helg.

I kväll ska vi äta räkor det vill säga våra goda räksmörgåsar, åh vad jag längtar. Det var så gott senast, hoppas det smakar lika bra i kväll. Efter det är det tänkt att vi ska städa, det har inte blivit gjort tidigare. Får se hur sugna vi är på en fredagsstädning efter en god mysig middag. Eller om det får vänta till i morgon på eftermiddagen, det visar sig.

En gång om år har vi en lite större fest med jobbet, den dagen är i morgon. Jag som är hemma sjukskriven ska inte vara med såklart. Först på dagen är det föreläsning, så det ska sambon åka i väg på. Vi bestämde sedan länge att vi inte skulle vara med på festen på kvällen. Det känns helt ok för mig nu som bara är hemma. Skönt att han kommer hem i bra tid. Jag hoppas och tror att mina arbetskompisar får en härlig dag och kväll.

Nu hoppas jag att min käre sambo kommer hem snart, börjar kurra i magen ♥

Önskar er en trevlig fredagskväll.

6 svar på ”Trevlig fredag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *