Sötaste vän

Hej på er 🙂

I dag låg det ett sött litet paket och väntade på mig i postlådan.

Vilken gullig och härlig vän jag har som har skickat den här söta nallen och en krya på mig hälsning. Jag blev så glad, tack fina du ♥ Nallen har med sig både blommor, kort, hjärta, pass och en flaska gott att dricka. Supergulligt ♥

Annars har jag lyckats tvätta en maskin tvätt. Tror jag aldrig har hängt så många svarta strumpor i mitt liv. Kanske beror på att jag inte orkar tvätta lika ofta just nu. Klart sambon kan tvätta men han gör så mycket annat. Då får det hellre gå lite tid mellan varven.

Han har ju haft semester även i dag. I morse åkte han i väg och tränade och sedan gick han ut och dammsög bilen. Just nu är han och handlar, det var någon i huset som önskade sig choklad. Jag måste sluta med det här, jag är ingen gottegris och jag brukar inte tröstäta. Vad hände liksom, men en liiiiten tugga choklad kan väl inte skada 🙂

Vi får ta en nypa friskt luft senare, det gör den här tröttisen gott.

Hoppas ni får en fin kväll.

4 svar på ”Sötaste vän

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *