Bilen rullar

BloggMatsal15oktober

Hej på er 🙂

Ännu en dag i detta höstmörker. Haha, det lät positivt att inleda så men det är ju sant.

Sambon har varit ute och fixat med bilen så nu rullar den äntligen igen, skönt. Paketet med delarna kom i dag och då satte han i gång direkt. Nu hoppas jag att den får vara felfri under väldigt lång tid. Vi märker fort vad beroende vi är av bilen när den inte fungerar.

Medan han var ute och fixade så låg jag på soffan och vilade. Ska försöka ta mig ut en liten stund senare även fast det regnar. Få andas in lite friskluft. Men först är det dags att få lite mat i magen, det blir varma mackor. Just nu får katterna provsmaka skinka 🙂

BloggMatsal15oktoberNr2

Trevlig kväll.

 

2 svar på ”Bilen rullar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *