Fika

BloggFika14oktober

Hej på er 🙂

I dag har jag myst och fikat alldeles för mig själv.

Väntade från början besök av en arbetskompis, men hon blev tyvärr sjuk. Tråkigt för jag hade sett fram emot att få sällskap en stund, men det blir en annan gång i stället. Jag bakade ju sockerkaka i går, sambon var helt lyrisk när han kom hem.

Han trodde att jag skämtade när jag skickade ett sms och sa att jag bakade. Det är det enda jag har bakat under hela vår tid tillsammans och vi firar 4 år den 5 november. (Förutom tårta när jag har fyllt år). Inget besök innebär desto mer sockerkaka till honom, det är han värd. För min egen del har jag nog ätit så det räcker nu 😉

Egentligen är det väl rätt bra att jag inte bakar fikabröd och vi köper sällan hem det. Vi unnar oss hellre god mat, det passar oss bättre. Sedan blir såklart godis i bland. Är det någon som bakar så är det sambon, inför våra födelsedagar.

Han jobbar kväll så jag får vara ensam lite längre. Men i morgon och på torsdag har han semester, ser fram emot att få ha honom hemma. Blir att försöka fixa bilen för honom så fort delarna har kommit, hoppas paketet dyker upp snabbt så bilen blir klar.

BloggFika14oktoberNr2

Lite mörka bilder, men det var mysigt.

Trevlig kväll.

4 svar på ”Fika

  1. Tråkigt att det inte blev något besök 🙁 om delarna kommer får ni spendera tiden ihop i garaget och umgås:) du på en stol med en tidning kanske och sambon skruvandes på bilen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *