Bakar

BloggMatsal13oktober

Hej på er 🙂

Ännu en höstdag då det känns som det aldrig blir riktigt ljust. Men då passar jag på att tända massor av ljus och myser till det inne så gott jag kan.

Jag har knappt varit utanför dörren på flera veckor eller gjort något kul. Inte ens varit på en affär och fått fynda något litet. Börjar verkligen längta ut. Just nu kommer vi ingenstans eftersom bilen står och väntar på att bli lagad. Men jag hoppas att vi kan ta oss i väg på något roligt snart, även om det får vara i ett lugnare tempo så jag orkar med.

Är otroligt tacksam för att jag har katterna, dom håller mig sällskap och sysselsatt. Just nu ligger Ikoz tätt bredvid, helst vill han ha tassarna på tangentbordet 🙂

Jag har precis satt en sockerkaka i ugnen. Chockar mig själv lite, det var flera år sedan jag bakade något. (Förutom tårta) Det är inte min grej att baka, men nu blev jag sugen på sockerkaka och det är ju bra att ha hemma i fall jag får besök.

Nu kom äntligen min sambo hem. Har bett honom om att släpa ut mig i luften en stund i dag, även fast det regnar. Jag behöver verkligen friskluft.

BloggMatsal13oktoberNr2

Hoppas ni har en härlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *