Adventsljusstakar

BloggAdventsljusstakar12oktober

Hej på er 🙂

Jag har fått ett efterlängtat paket från Jotex som innehöll dessa otroligt fina ljusstakar. Nästan så jag längtar tills jag får börja adventspynta, men bara nästan 🙂

Gårdagen blev inte alls som planerat.

Sambon höll på med bilen precis hela dagen, ändå blev han inte klar. Han är duktig och brukar kunna fixa det mesta när det gäller bilen, men i går krånglade det bara för honom. Så det blir att låta bilen stå och ta nya tag efter han beställt hem nya delar. Tråkigt när en hel dag går åt och ändå blir det inte ordnat, men det är inte mycket att göra.

Jag mådde inte bra i går, kände mig klen och konstig hela dagen. På kvällen efter jag hade tagit en dusch kändes det som jag skulle svimma, otäckt. Hoppas jag återfår krafterna fort.

I dag är det städdag här hemma, sambon dammsuger så ska jag försöka moppa golven sedan. Hoppas på mer tid tillsammans och kanske lite filmmys i soffan mot kvällen ♥

BloggAdventsljusstakar12oktoberNr2

Hoppas ni får en mysig och skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *