Gråväder

BloggV-rum9oktober

Hej på er 🙂

I dag har det varit grått och mörkt hela dagen.

Försöker tänka att det är skönt att jag slipper vara ute i regnet i alla fall. Har myst i soffan med en kopp te och vindruvor. Mina goa pojkar är till stort sällskap och vill vara med. Men dom sover en hel del också. Det är så sövande med regnet som smattrar på altantaket.

Nu har jag sagt i flera dagar till sambon att jag är sugen på en biskvi, men jag har inte fått någon än. Han har inte hittat det i de affärer han har varit på. Håller tummen för att han kommer hem med en biskvi till mig i dag och att den är lika god som jag har föreställt mig.

Det är sällan jag fikar eller längtar efter något speciellt fika. Men för någon dag sedan blev jag så sugen på choklad/biskvi. Jag är inte som en typisk tjej som brukar vilja ha choklad den där gången i månaden. Då vill jag ha maxmat, lite mer krångligt 😉

I morgon måste jag sätta mig på bussen och åka till jobbet för ett samtal. Det känns jobbigt att ta mig i väg, men jag hoppas allt flyter på smidigt. Önskar mig uppehållsväder.

BloggV-rum9oktoberNr2

Goaste pojkarna ♥

Trevlig kväll.

2 svar på ”Gråväder

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *