Höstfint

BloggLjung6oktober

Hej på er 🙂

Det blev lite pyssel i går.

Sambon plockade undan på våran altan och kastade en hel del blommor som stått ute för kallt. Han hade köpt hem ljung på min önskan. Jag planterade tre stycken i en kruka på framsidan, som står vid dörren. De andra två fick sina platser på väggen.

Från början hade jag tänkt mig något arrangemang med fler blommor i. Men eftersom jag helst stannar hemma nu när jag mår dåligt, blev jag jätteglad när han kom hem med ljung. Det har inte sett roligt ut med vissna blommor, inte så välkomnande direkt 🙂

I dag har jag som vanligt vilat. Zim låg bredvid mig i sängen och i soffan fick jag sällskap av Ikoz. Så glad att jag har mina goa pojkar.

Nu har bästa sambon kommit hem ♥ Det blir en lugn kväll, skönt med sällskap av honom. Är lite ensamt, saknar mina arbetskompisar.

BloggFramsidan6oktober

Hoppas ni har haft en bra inledning på veckan.

Trevlig kväll.

4 svar på ”Höstfint

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *