Städlördag

BloggRos4oktober

Hej på er 🙂

I dag måste vi verkligen städa, tjoho.

Förra veckan hoppade jag över att moppa golven, sambon dammsög bara. Jag hade absolut ingen ork. Får se om jag kan hjälpa till eller om han får göra allt själv, får ta det i ett lugnt tempo. Ska bli skönt att få golven riktigt rena.

Men först ska jag börja med att ta en dusch, behöver verkligen det för att komma i gång känner jag. Håret är i behov av en tvätt. När jag ändå pratar om håret, för en tid sedan skrev jag ett inlägg om schampot Palett. Rosa förpackningarna som luktar så gott.

Pratade med min faster och hon hade också provat detta schampo. Vi båda upplever att håret blir smutsigt mycket fortare. Jag tappade även mycket mer hår och blev torr i hårbotten. Det schampot åker ut. Balsamet och inpackningen går däremot bra.

Alla reagerar väl olika, men det är inget jag rekommenderar i alla fall 😉

BloggBlommor4oktober

Längtar tills hemmet är rent och fräscht så vi bara kan njuta av det och mysa.

Hoppas ni får en mysig lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *