1:a oktober

BloggOktober

Hej på er 🙂

Tänk att det redan är oktober, tiden går fort.

Första oktober har bjudit på en fin dag med solsken och klarblå himmel, härligt. Jag gick ut en stund och bytte vatten i fågelbadet, såg att en skata försökte bada men det var inte så mycket vatten kvar. Tycker om att ta hand om fåglarna, jag är som en liten tant 🙂

Zim och jag har varit ute en stund. Han betade givetvis gräs, då kanske ni kan räkna ut vad han gjorde när han kom in. Annars har jag gosat med katterna och fått hjälp av Ikoz både när jag åt en glass och sedan ett päron. Han är ett matvrak och tycker om det mesta.

BloggOktoberNr2

Första bilden från vår baksida och andra bilden från framsidan. Längtar efter att göra någon höstig plantering på framsidan, men orken har inte funnits.

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *