Höstfärger

BloggKök29september

Hej på er 🙂

Utanför köksfönstret är det fina höstfärger ♥

Men jag sitter helst inne och kurar, jag mår fortfarande inte bra. I går var vi till akuten, inget allvarligt men för att få träffa en läkare. Jag blev sjukskriven denna vecka. Jag hade inte fått sova en blund i natt annars, så att vänta tills i dag var inte ett alternativ. Något både jag och min sambo var eniga om. Var hemma förra veckan med, så länge jag får utan ett intyg.

Vill inte skriva så mycket mer om det nu.

Efteråt var vi såklart hungriga, var på akuten i tre timmar. Vi åkte för att hämta hem kinamat. När jag satt i bilen och väntade på sambon så ringde mamma, då stod hon utanför våran dörr. Hon är ju rolig, dyker alltid upp oanmäld fast hon har en bra bit att åka. Men hon har tajming i alla fall, vi var hemma bara en kort stund efteråt.

I dag har jag vilat och vilat. Plockade ren pelargonerna uppe på vissna blad, det kändes som en lagom uppgift 🙂

BloggKök29septemberNr2

Önskar er en fin kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *