Vardagslyx

BloggFika25september

Hej på er 🙂

Bilder från i går när min goa sambo hade bakat scones.

Vi myste i matsalen med scones och te och massor av levande ljus. Det kallar jag för vardagslyx och precis vad jag behövde. Det satt väldigt bra i magen, riktigt gott var det. Tur att det finns kvar så jag kan äta gott bröd i dag med, åt det till frukosten bland annat.

Annars känner jag mig hängig och trött, ingen höjdarvecka direkt. Sambon har mått lite dåligt i någon dag han med, hoppas det vänder. Så vi får vara friska och krya.

Kvällen blir lugn. Blir nog en kopp te med honung och så tittar vi nog på någon serie som vi följer. Det blir ingen vanligt städtorsdag med andra ord, det får vänta ingen av oss orkar. Katterna är pigga i alla fall, de jagar varandra och springer runt runt här nere 🙂

Nu har han kommit hem [emoji black heart suit]

Trevlig kväll.

4 svar på ”Vardagslyx

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *