Palett

BloggShampo22september

Hej på er 🙂

Hoppas ni har klarat er från att bli sjuka. Själv sitter jag och kurar i soffan under filten.

Förra helgen fick jag ett paket som jag hade beställt på nätet. Det var shampo, balsam och inpackning. Har testat det någon gång nu. Det doftar underbart, inpackningen är verkligen dryg och bra. Shampot behöver jag däremot ta ganska mycket av, mer än jag är van vid fast jag har långt hår. Att förpackningarna är rosa passar mig bra 🙂

Nu börjar det dofta gott här, sambon bakar scones. Jag blev så sugen på det och en kopp te. Så det ska vi mysa med i kväll. Han är bäst på att ta hand om mig [emoji black heart suit]

BloggShampo22septemberNr2

Trevlig kväll.

2 svar på ”Palett

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *