Mårbacka

BloggHallUppe23september

Hej på er 🙂

Några mårbackapelargoner har fått flytta in, efter första natten med minusgrader.

Tre av de stora pelargonerna står just nu på vardagsrumsgolvet. Har inte kommit fram till hur jag ska vinterförvara dem än. Klippa ner dem ska jag göra i alla fall. Får se om jag planterar om dem i mindre krukor eller om vi har plats att förvara dem ändå.

Jag har inte tagit in alla blommor, kommer köpa nya nästa år. Måste tänka på vad vi har för plats också, mårbacka är jag mer rädd om. Katterna var nöjda med tre stora pelargoner på golvet igår, det var spännande. Bildbevis kommer som dagens kattbild 🙂

Annars så fortsätter jag och vilar. Sambon kom precis hem nu.

BloggHallUppe23septemberNr2

En stickling som är lite väl lång, ska tas av. Den har börjat grena sig lite nu längst ner.

Trevlig kväll.

4 svar på ”Mårbacka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *