Höst

BloggV-rum22september

Hej på er 🙂

Hösten kom med en rasande fart.

Natten var allt annat än trevlig, fy vad det blåste. Fick knappt en blund och vaknade med rejäl huvudvärk och stel nacke. Kände direkt att jag inte kommer kunna fungera, så jag blev hemma i dag. Känns nästan som en förkylning vill bryta ut, men det hoppas jag inte.

Ska jag försöka se positivt på hösten, så är det mysigt att tända massor av ljus och sitta och kura i soffan. Men jag gillar inte blåst, varken när jag ska vara ute eller försöka sova. Det kändes nästan som att jag befann mig i en skräckfilm i natt.

Är mer känslig för vädret än jag önskar i bland. Sambon minns nog särskilt den natten då jag sa: ”Nu regnar det”. En stund senare: ”Nu åskar det”. Svaret jag fick var: ”Jag behöver ingen som berättar för mig vad det är för väder”. Det trodde jag alla ville ha mitt i natten 😉

Jag har varit iväg på ett läkarbesök som var planerat sedan tidigare. Det kändes lite drygt att ta mig i väg när jag inte mår bra. Har nog spänt mig en hel del för huvudvärken blev sämre. Men det känns skönt att ha fått prata om saker som jag har tänkt på länge.

BloggV-rum22septemberNr2

Trevlig kväll.

6 svar på ”Höst

  1. Jag kan verkligen inte vänja mig vid hösten..blir så deppig! Men man måste ju vända det till något bra iallafall…mysigt man får göra det inomhus ♥ Här blåste det verkligen storm inatt med…hade öppet fönstret pittelite och gardinerna flög över sängen med en rejäl fart..och inte nog med det så gick brandlarmet i vårt trapphus ett flertal gånger och höll i en minut och sedan var det tyst och sen starta det igen och igen och igen….har inte varit med om en sådan kuslig natt på väldigt väldigt länge….hehe!! Hoppas du inte blir sjuk..ha hand om dig.KRAM!!

    • Håller med dig Ida, försöker också vända det till något bra. Som att mysa ner mig i soffan med levande ljus och en kopp te. Men fy det var ju värre än min natt, lät verkligen som en skräckfilm. Hoppas det bara var brandlarmet som gick och ingen brand. Tack! Försöker vila så mycket jag kan. KRAM!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *