Regn

BloggAvlastningsbord21september

Hej på er 🙂

Gårdagen var en bra dag.

På dagen var Zim och jag ute en stund, det var jätteskönt. Men det dröjde inte alls länge tills han hade dragit över till granntanten. Zim är ingen utekatt så vi hämtade hem honom.

Innan vi åkte på kalas åt vi middag och myste med alkoholfritt bubbel som sambon kom hem med. Det blev grillad fläskytterfilé, klyftpotatis, sallad och bearnaise sås. Kalaset för sambons bror var trevligt, vi kom hem vid 21-tiden. Jag var ganska trött då 😉

I morse vaknade jag samma tid som igår, men lyckades somna om lite halvt. Med en Ikoz som låg och skulle tvätta och riva i mitt hår. Han var även mysig, såklart. I dag blir det att fixa lite här hemma och mot eftermiddagen får vi besök av en vän till mig. Det ska bli trevligt, hon ska äta middag med oss. Det blir första gången hon får träffa goa Ikoz också.

BloggAvlastningsbord21septemberNr2

Ha en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *