Tidig morgon

BloggKök20september

Hej på er 🙂

I morse vaknade jag 6,45 och behövde gå på toaletten.

Efter det var jag klarvaken och sambon med, för honom väckte jag 😉 Ingen mening att försöka somna om. Det känns härligt med en lång dag, hoppas jag inte slocknar vid 20-tiden. I eftermiddag ska vi på kalas, sambons bror fyller år i dag. Det ska bli trevligt.

Enligt vädret på webben ser det ut att kunna bli som kallast – 3 grader på måndag. Jag måste komma ihåg att ta in mina pelargoner eller plantera om dem i mindre krukor. Kommer behöva klippa ner dem mycket för att kunna vinterförvara dem inne. Men någon ska jag väl lyckas spara, det vore roligt att ha kvar med tanke på hur stora de har blivit.

Nu är det dags för den där goda koppen kaffe 🙂

BloggKök20septemberNr2

Önskar er en härlig lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *