Fredagsmys

BloggBlommor19september

Hej på er 🙂

Det känns otroligt skönt med helg.

Vi har precis ätit supergoda varma mackor. Sambon gjorde mackor med kebabkött, banan, ananas, curry, ost och bearnaise sås till. Nu är jag mätt och belåten. Väntar på att kaffet ska bli klart och hoppas på att piggna till. Det är nog lika bra att jag gör mig i ordning för kvällen, ifall jag somnar i soffan. Det finns stor risk att det händer i kväll 😉

Gårdagen tog mycket energi av mig, både på jobbet och på kvällen. Så pass att jag gick och la mig i går utan att ställa någon klocka. Även fast sambon sa ”Ja man måste väl ställa klockan också”. Så glömde jag det ändå. Men jag vaknade av mig själv 3 minuter efter den skulle ha ringt. Tur det, men annars hade sambons ringt inte så långt efter.

I dag fick jag höra något som gjorde mig glad. En arbetskompis sa att hon brukar titta in på min blogg och att hon tyckte den var fin, alltid roligt att höra. Min arbetskompis som är Ikoz självutnämnda gudmor, tittar på kattbilder i bloggen som sin morgonrutin 🙂

Nu ska vi bara mysa resten av kvällen, så länge den varar.

BloggBlommor19septemberNr2

Helgens fina bukett blommor [emoji black heart suit]

Önskar er en mysig fredag.

4 svar på ”Fredagsmys

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *