Solsken

BloggMatsal17september

Hej på er 🙂

I dag var det skönt att sluta en timme tidigare, särskilt med tanke på gårdagen 😉

Solen skiner och jag är riktigt nöjd med september så här långt. Skulle önska att jag hann och orkade vara ute lite mer bara. Drack en god kopp kaffe och sedan gick jag ut en stund med Zim. Han skötte sig bra och var med mig på våran baksida hela tiden.

I morgon ska jag på mitt första styrelsemöte efter sommaren i föreningen där vi bor. Jag hoppas det inte håller på allt för länge. Vi städar ju på torsdagar annars, därför tar vi städningen i dag i stället. Sambon har dammsugit uppe, så jag ska gå och moppa golven uppe nu. Tvättmaskinen är i gång den med. Skönt att få lite gjort här hemma.

Nu måste jag sätta fart så vi blir klara snart.

BloggMatsal17septemberNr2

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *