Lång dag

Hej på er 🙂

I morse kom vi till jobbet 7,35. (Vi jobbar på samma ställe, för er som inte vet det redan)

När jag hade loggat in mig i nästan alla system kom min käre sambo och sa ”Döda mig inte, men vi stänger i dag”. Med andra ord, vi var på jobbet två timmar för tidigt 🙁

Jag hade kunnat ligga i sängen och sovit! Vi bor ganska långt ifrån jobbet så att åka hem var inte ett alternativ. Nu kanske ni tänker ”Men har du inte koll på när ni börjar själv”.

Det fungerar så här i vår lilla familj, vi sköter olika saker. Min sambo skriver upp våra tider i sin iPhone, (själv har jag kvar min rosa nokia). Jag frågade honom om vi inte hade stängningspass, och han svarade tvärsäkert att nej det hade vi inte, vi hade haft klart våra stängningspass den här månaden. Låter han så övertygande så tror jag givetvis på det.

Jag tittade i schemat i går, men tänkte inte på att tiderna i dag såg annorlunda ut tyvärr. Behöver jag säga att jag blev sådär lagom glad? Men vi gjorde det bästa av det. Vi åkte och handlade med oss kaffe och mackor och åkte hem till sambons mamma. Det var ingen hemma, så vi fikade ensamma och gosade med deras mysiga katt Sudden.

I stället för att vara borta hemifrån i cirka 10 timmar i dag, blev det 12 timmar. Känns väldigt skönt att veta att vi slutar 15,15 i morgon och sängen kryper jag ner i tidigt i kväll.

Notis till mig själv, lita aldrig på din sambo, dubbelkolla allt. Vilket jag borde ha lärt mig efter snart fyra år 😉

Hoppas ni har haft en bra tisdag.

2 svar på ”Lång dag

    • Du kanske kan föreställa dig min reaktion i morse 😉 Jag är så trött nu. Men vi fick ju mysa lite med Sudden i alla fall, även om jag hellre gör det på andra tider 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *