Trött

BloggHallUppe15september

Hej på er 🙂

Då var måndagen avklarad, skönt.

Skulle vilja ta mig en lång stödvila, sambon uppmuntrade mig att göra det. Men jag känner mig själv. Vet att mitt humör inte blir strålande om jag somnar och sedan måste upp och göra saker innan jag kan lägga mig för kvällen igen. Så jag håller mig vaken.

En av orsakerna till att jag är trött, katterna gick oss halvt på nerverna i natt 😉

Först busade de tillsammans. Sedan åkte Zim in i ”snickarboa”. Då fortsatte Ikoz att leka ensam. Vi stängde dörrarna till datarummet och det vi kallar för lila rummet. Då kröp han under sängen och började tugga på kablar, fast vi har satt fast dem mot väggen.

Sedan gjorde Ikoz två besök på lådan, varav en gång var nummer två och sambon fick kliva upp och ta reda på efter honom. När Ikoz väl la sig i sängen så började han tvätta och riva i mitt hår. Våra underbara missar vet hur de ska göra för att hålla oss sysselsatta.

Har druckit upp min kopp kaffe nu, det var gott. Ska skutta in i duschen snart. Skönt att ha det gjort när man är trött, i stället för att spara med det tills jag är ännu tröttare.

BloggHallUppe15septemberNr2

Ha en skön kväll.

2 svar på ”Trött

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *