Sköna söndag

BloggMatsal14september

Hej på er 🙂

Ikoz, det finaste vi har ska vi såklart ha på bordet 😉

Gårdagen blev inte som planerat den heller, men det blev bra ändå.

På dagen när jag satt och åt mat, nyduschad med en handduk på huvudet så plingade det på dörren. Sambon höll på och fixade med Zim som hade misslyckats (men bara lite) på lådan. Det var sambons morfar och hans respektive, skoj med ett oväntat besök. De var här i stan och gjorde ärenden och passade på att titta in till oss en sväng.

Vi skulle ha åkt i väg till vänner på kvällen, men deras barn hade blivit sjuka så det blev inställt. Det var såklart tråkigt, jag hade sett fram emot att få träffa dem. Men vi myste på hemma och hade en härlig lördagskväll. Vi tittade på filmen Maleficent, den gillade vi båda två. Det till och med smög sig en tår nerför kinden vid ett tillfälle, fin film [emoji black heart suit]

I dag blir det att pyssla lite här hemma. Senare mot eftermiddagen kommer nog min vän hit en stund, hon som fick sjuka barn igår. Helgen har ju inte gått enligt planerna, men vi har haft det jättebra ändå. Vi trivs verkligen hemma tillsammans, vi gillar att mysa och bara vara. Fixa och dona i ett skönt tempo. Det behövs inte så mycket för att vi ska vara nöjda.

BloggMatsal14septemberNr2

Ny blomma i fönstret i en gammal kruka. Inga pelargoner i matsalen längre.

Önskar er en skön söndag.

2 svar på ”Sköna söndag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *