TGIF

BloggV-rum12september

Hej på er 🙂

I dag har vi varit hos farmor och fikat efter jobbet. Hon fick en blomma av mig, en typisk farmorsblomma Saint Paula. Först trodde vi att hon inte var hemma, hon öppnade inte. Provade att ringa men utan svar, men då öppnades dörren. Hon hade lagt sig och vilat.

Men efter en kopp kaffe och lite fika så piggade hon på sig och vi blev tröttare och tröttare. Typiskt fredagskväll med andra ord 😉 I kväll är våra arbetskompisar på middag och fest, men det känns som helt rätt beslut att åka hem. Myser i soffan nu, så skönt.

Vi skulle egentligen ha åkt på kalas i dag, min kusin fyller 25 år. Men hennes småtjejer har nyss varit sjuka så kalaset blev flyttat. Då passade det bra att åka och handla blommor och sedan hälsa på världens bästa farmor [emoji black heart suit]

BloggV-rum12septemberNr2

Önskar er en fortsatt trevlig kväll.

2 svar på ”TGIF

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *