Men snart så..

BloggMatsal11september (1)

Hej på er 🙂

I dag efter jobbet har vi varit och röstat. På vägen hem åkte vi förbi max och som av en händelse fick vi med oss mat hem. Sambon frågade och jag flinade så han sa att jag sken som en sol. Undrar vart min karaktär tog vägen, men nu blir det inget på länge.

Med maxmat i magen och en kopp kaffe så har vi dragit i gång städningen. Våra snälla katter kanske hade sparat sig till just i dag, jag menar samma dag som vi ska städa. För när vi kom hem var det ”stämplat” som vi så fint kallar det, lite här och var. Men inte Ikoz den här gången. Den store kan vara dålig i magen han med. Bara dom inte gör det på mina nystädade golv, då blir jag mindre glad 😉

Sa till sambon tidigare, i min blogg kan man läsa om (bristen av) sömn, bråkiga katter och bajs. Eller? Men lite så är vardagen här hemma. Tur att det inte är allt i livet.

I dag har jag beställt tid för kastrering för Ikoz, lilla bubben. Den 3 november är det dags, vi har tagit semester den dagen så vi kan vara hemma med honom. Hon lät lite förvånad när jag bokade så långt fram, men ska det fungera med jobbet så blir det lätt så.

BloggMatsal11september

Trevlig kväll. I morgon är det freeeedag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *