Fusk

BloggMinivitrinskåp10september

Hej på er 🙂

Sitter i soffan och ska dricka kaffe, mätt och belåten.

Dagen har varit upp och ner. Jag fick rejäl huvudvärk och trodde jag skulle vara tvungen att gå hem från jobbet. Men tack och lov så lättade det lite med två alvedon, så jag kunde härda ut. Att vi slutade en timme tidigare underlättade såklart en hel del.

Efter jobbet åkte vi till veterinären och köpte nytt foder till Ikoz som han ska få prova. Hoppas verkligen att han blir bättre i magen. Vi köpte ett annat foder åt Zim, det är ganska svårt att ha olika mat till dem. Men så länge Ikoz inte kan hoppa upp på köksbänken så kan Zim få sin mat där. Men gillar han lillens mat så ryker den väl, då den står på golvet 😉

Bilder på vårat lilla minivitrinskåp. För mig som älskar blommor är det här ett litet NO NO,  jag har köpt fuskblommor. Jag tycker det passar med en blomma på vitrinskåpet. Men det är för lite ljus för att den ska trivas där, så då letade jag mig en fuskblomma.

Jag har faktiskt en fusk på hyllan ovanför TV:n också. Från början stod det en levande murgröna på båda ställen. Men efter att Zim klöste i tapeten vid TV:n för att komma åt blomman så fick jag förbud från sambon att ha någon blomma där katterna kommer åt.

BloggMinivitrinskåp10septemberNr2

Önskar er en trevlig kväll.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *