Stora mårbackapelargoner

BloggPelargoner9september

Hej på er 🙂

I dag har vi stängt på jobbet.

Vilket innebar möjlighet till sovmorgon. Jag vaknade vid 5 ändå och behövde gå på toa. Men tänkte att går jag upp då vaknar Ikoz och börjar busa, så jag låg kvar i sängen. Det var ju lätt att somna om, ett väldigt bra drag av mig. Spelar ingen roll hur jag beter mig, sovmorgon får jag inte så ofta som jag önskar.

Min blogg måste låta lite som den stora jakten på sömn 😉

När vi kom hem gick jag ut en stund med Zim, blommorna fick lite vatten också. Dom är så stora och fina. Nu myser jag en stund i soffan, sambon är duktig och är ute och springer. Själv föredrar jag promenader, men det får nog bli i morgon.

BloggPelargon9septemberNr3

Ljuvligt vacker [emoji black heart suit]

BloggPelargon9september

”Lilla” mårbacka pelargonen 😉

Hoppas ni har haft en härlig kväll.

4 svar på ”Stora mårbackapelargoner

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *