Måååndag

Hej på er 🙂

Så var första arbetsdagen gjord.

Efter jobbet tog vi en tur på stan. Lyckades åka på H&M och enbart komma ut med en mascara och torrschampo. Det var inte så svårt, tycker kläderna just nu är tråkiga där.

Jag är så trött, känns tråkigt att skriva det så ofta 🙁 Men det är liksom för högt tempo hela tiden. Hinner inte hämta igen mig riktigt, även fast jag har lugna sköna helger. Sambon sa åt mig i bilen hem att han tyckte jag skulle ta ett bad, efter det lägga mig på spikmattan och sedan somna. Men vill inte komma hem och i princip bara gå och lägga mig heller.

Blir nog mat, lite kaffe. Så kryper jag kanske ner i ett bad. Får se om jag kommer i säng tidigare i kväll. Hörde många på jobbet i dag som hade sovit dåligt i natt, att det är månen som spökar. Både vi och katterna hade svårt att sova i natt. Ja mer än vanligt alltså.

I morgon stänger vi på jobbet, så vi hörs senare på kvällen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *