Söndag

BloggKök7september

Hej på er 🙂

I dag vaknade jag vid 7, varför ha sovmorgon…

Vid 8 stod vi och duschade Ikoz, tjohooo. Men det blir en längre dag i alla fall 😉 Det är väldigt grått ute, hoppas det spricker upp och att solen visar sig. Jag har tänkt fortsätta pyssla med mina blommor. De stora som står ute får stå ett tag till, så länge det inte är frost står de bättre där. Får se om jag lyckas spara några av dem inne sedan.

Annars blir det en lugn och mysig dag. Vi tar kanske en promenad senare om det slutar regna. Kvällen ska vi avsluta med en god middag, det blir potatisgratäng och fläskytterfilé.

Gårdagen var en bra dag. Sambon lagade bilen, läckage på styrservon. Det tog honom sex timmar. Han är så duktig, skönt att han kan fixa sådant själv. Jag hade en vän på besök, det var trevligt och tiden gick (för) fort. Men det får vi göra om snart 🙂

BloggKök7septemberNr2

Nya lyktan från Rusta har fått plats på en hylla i köket. Syns bättre på första bilden.

Önskar er en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *