Underbara lördag

BloggMatsal6september1

Hej på er 🙂

Härligt med helg.

I morse smög sambon upp före 7,30. Är ju i dag som han ska fixa bilen, tror det kan ta sin lilla tid. Än så länge har han inte kommit in, förutom en snabb sväng då jag hörde att han tvättade händerna. Jag har inte vågat gå ut och fråga hur det går än 😉

Själv låg jag och Ikoz kvar i sängen och myste ett bra tag till, så skönt. I dag har jag tänkt att jag ska börja fixa med mina pelargoner. För att kunna vinterförvara dem måste jag klippa ner dem rejält och även plantera i mindre krukor. De som står ute är så stora.

Jag hoppas jag får ett gäng fina som klarar sig. Det är inte det ultimata att förvara dem inne i vanlig rumstemperatur utan direkt solljus. Vissa stryker med, andra klarar sig. Men det är definitivt värt att försöka. Varje år köper jag några nya, för jag har inte tålamod att vänta tills mina vinterförvarade har kommit i gång och börjat blomma.

Senare i dag får jag besök av en god vän, då blir det en kopp kaffe och massor av prat. Det ska bli supertrevligt. Känns verkligen som jag behöver ladda batterierna med en stor dos skratt och tok, och det brukar vi lyckas med rätt bra tycker jag 😉

BloggBlommor6september

En pelargon ”White splash” har fått sin plats i nya krukan i fönstret.  Den blommade fint ute så den fick komma in och förgylla min tillvaro den stund som är kvar. Börjar snart bli dags att byta ut blommorna. Sörjer det lite, älskar verkligen pelargoner [emoji black heart suit]

Önskar er en härlig lördag.

4 svar på ”Underbara lördag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *