Äntligen fredag

BloggTidning5september

Hej på er 🙂

I morse innan jag åkte till jobbet hoppades jag på att fredagskänslan skulle infinna sig. Ty den har varit som bortblåst efter semestern. Jag hoppades på en lugnare dag, men ack vad jag bedrog mig 😉 Men nu är jag äntligen hemma, sittandes i soffan. Tidningen ligger där och väntar. Sambon är och handlar lite och har övertalat mig att vi ska äta pizza.

Ser fram emot en mysig kväll, så länge den varar. Jag gissar på att jag kommer somna tidigt, men tänker envisas med att vara uppe lite längre i alla fall, och njuta av att bara vara.

När vi åkte till jobbet i dag var vi lite oroliga, Ikoz hade inte varit på lådan varken i natt eller innan vi åkte. För att göra nummer två alltså. Så vi var förberedda på vad som kunde vänta när vi kom hem. Men inte att vi skulle behöva duscha två katter. Våra pojkar, det är ju (nästan) som att ha bäbisar. Som tur är behöver vi duscha Zim sällan.

Kurrar i magen, hoppas han kommer hem snart [emoji black heart suit]

Önskar er en härlig fredag.

4 svar på ”Äntligen fredag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *