Vill inte städa

HallNere4september

Hej på er 🙂

Måste lida av tillfällig sinnesförvirring i dag. På jobbet blandade jag i hop lösenorden och trodde jag hade låst mig ute från datorn. Sambon talade om att jag använde fel lösenord, för vi har två. Försökte tysta ner honom när jag själv insåg vilken hjärnsläpp jag hade fått.

När jag kom hem smet Zim in till granntantens gård igen. Jag hade posten och väskan i händerna och Ikoz satt i dörröppningen. Jag släppte posten på golvet och ställde från mig väskan. Öppnade dörren och ropade, Zim som inte var så kaxig längre kom snällt in.

Jag gick upp och tog reda på kattlådan, härligt att komma hem till mysig lukt. Jag kollade om Ikoz behövde duschas, det var inte akut så då började jag fixa med något annat. När sambon kom hem fick han sig en liten ”uppläxning” för att han hade rört till det i hallen.

För mig är det viktigt att hallen är presentabel, det är liksom det första man ser.

Toalettdörren hade han lämnat på vid gavel, skorna stod på dörrmattan, posten låg på golvet, något kuvert låg på skåpet. Det jag tydligen hade glömt var att det var jag själv som hade släppt posten på golvet för att Zim sprang ut. Gissa om jag skrattade när han snällt talade om för mig hur det låg till. Men ändå, toalettdörren var öppen, skorna osv. Haha.

Han sa att det är tur att han har mig i sitt liv som förgyller hans tillvaro. Är väl en himla tur att han tar min pedanta sida på rätt sätt och att vi kan skratta åt toket 🙂

Kaffet är slut, bara att sätta fart med städningen nu 😉

HallNere4septemberNr2

Bilder på våran hall. Dessa kort tog jag precis när hallen var nyrenoverad förra sommaren.

Trevlig kväll.

2 svar på ”Vill inte städa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *